снимка pexelsНа посещение у нас утре пристига комисарят по разширяването на ЕС

...
снимка pexelsНа посещение у нас утре пристига комисарят по разширяването на ЕС
Коментари Харесай

Комисарят по разширяването на ЕС Оливер Вархеи идва у нас, после отива в Македония

снимка pexels

На посещаване у нас на следващия ден идва комисарят по разширението на Европейски Съюз Оливер Вархеи, както и португалският министър на външните работи Аугущу Сантуш Силва. След това двамата ще отидат на посещаване и в Северна Македония, съобщи Нова тв.

Те ще обсъдят въпроси, свързани с разширението на Европейски Съюз с управляващите на двете страни, оповестяват от Комисията.

В София те ще бъдат сутринта, където ще се срещнат с президента Румен Радев, с премиера Стефан Янев и с министъра на външните работи Светлан Стоев.

Следобед двамата ще бъдат в Скопие, където ще беседват с президента Стево Пендаровски, с премиера Зоран Заев и с други публични лица.

„ Официалното начало на договаряния с Албания и Северна Македония е основен приоритет за Европейски Съюз и първата междуправителствена конференция с двете страни би трябвало да се провежда допустимо най-бързо след приемането на преговорните рамки от Съветът на Европейски Съюз “, акцентират от Комисията. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР